Rock Dreams (2)

 

Ik heb mijzelf deze week verwend met de aanschaf van een Node 2 wireless streaming music player. Nu kan ik via dit apparaat met Spotify muziek op mijn geluidsinstallatie afspelen en talloze radiozenders op het internet in hoge kwaliteit beluisteren. Zo kwam ik ook op het idee, als vervolg op mijn publicatie  ”Rock Dreams 👈 over de cassette die Jan tijdens een opruimactie tegenkwam, een speellijst op Spotify te plaatsen met de nummers op dat bandje. Dat bleek aanzienlijk minder tijdrovend dan het maken ervan indertijd. De liner notes waren er natuurlijk al. Ze zijn illustratief over de wijze waarop ik mij in muziek verdiep. Lees die eventueel  hier 👈.

Alleen het singletje My Boy 👈 van de Jodelles bleek op Spotify onvindbaar, maar YouTube bracht uitkomst.

Speellijst “Rock Dreams”👈.

 

 

Geef een reactie