Een jaar voorbij

Op 27 oktober is het een jaar geleden dat we met de uitvaartdienst in het Atlas Theater afscheid van Anky hebben genomen. Met dankbaarheid denken we terug aan de tijd dat ze bij ons was. Dat het ons het afgelopen jaar niet aan levenslust ontbroken heeft is vooral ook de verdienste van Anky. Hoewel de laatste periode voor haar heel zwaar is geweest, was ze er tot het eind toe helemaal voor ons. Ze gaf ons het vertrouwen dat wij, geïnspireerd door de wijze waarop zij altijd in het leven stond, verder zouden kunnen. Op de afscheidsbijeenkomst heeft Nienke heel treffend haar betekenis voor ons verwoord. Daarom volgt hier  ⇐ nog eens de tekst die Nienke toen heeft uitgesproken.

Waarna we konden luisteren naar Jim Croce’s Time In A Bottle.

2 gedachten over “Een jaar voorbij

Geef een reactie