Over Cor’s Corner

Het is 17 maart 2015 als ik besluit dit blog te beginnen. In eerste instantie is mijn voornaamste doel enige vaardigheid op te doen in het fenomeen bloggen.

Nu, een klein jaar later, merk ik dat ik het leuk vind dit blog te gebruiken om opmerkingen, meningen of gedachten te ventileren over uiteenlopende zaken.

Maar wel onderwerpen die op een of andere manier mijn interesse hebben, dan wel herinneringen oproepen.

Dus gaat het onder meer over muziek, cultuur, natuur, reizen en wat al niet meer op mijn pad komt. Het is niet mijn bedoeling een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Dan zou Facebook of Twitter een geschikter podium zijn. Bij deze sociale media heb ik mij nimmer aangesloten en gezien de recente ontwikkelingen ben ik daar maar wat blij om. Mijn doelgroep wordt gevormd door mensen die mij kennen of (beter) willen leren kennen.

Omdat ik zeer onregelmatig publiceer is het, als het je interesseert, misschien handig je op dit blog te abonneren.

5 gedachten over “Over Cor’s Corner

 1. Cor, heel leuk om je verhalen (over IJsland) te lezen.
  ik heb je vanavond op de dijk bij Stryp gesproken toen we stonden te “vogelen” en vond het leuk je te ontmoeten.
  Groetjes Bas (uit Hellevoetsluis)

  1. Dank je Bas. Het genoegen was wederzijds. De IJslandse Grutto’s die ik meende te zien waren bij nader inzien toch Rosse Grutto’s. Maar dat maakt ze niet minder mooi! Nog een paar fijne dagen op Terschelling!

   1. De IJslandse grutto is een pure doortrekker, die schijn je alleen in de periode februari tot en met april in ons land te zien (heb ik gelezen)
    Overigens is de Rosse Grutto ook een mooie Bungalow in de duinen van Midsland aan Zee 😜

Geef een reactie